Germenii de grâu sunt boabele de grâu trezite la germinare. Prin acest proces se activeaza o foarte mare energie a creatiei rezultand o energie vitala mare iar pe deasupra si o diversitate de vitamine şi minerale.
Pasul 1
Se alege prima data grâul de neghină şi boabele sparte.
Pasul 2
Se introduc boabele alese într-un bol si se adauga apa până le acoperă, în această formă se lasă 1 zi.
Pasul 3
După o zi se scurge apa de pe grâu se şi se clătesc boabele în acelaşi bol. Se scurge apa.
Se repeta clătirea şi scurgerea apei de pe boabe cam de 2 ori pe zi verificând să nu se uşte.
Cam in 2 - 3 zile boabele vor arăta ca in figura de mai jos. Procesul de germinare trebuind să se oprească.
Pentru a încetinii procesul de germinare se introduc în frigider.
De preferinţă ar trebui consumate în vreo 3 - 4 zile.
Pentru o cură de mai mult de 4 zile se recomandă producerea de noi germeni.